Οικιακή ζυθοποίηση > Εξοπλισμός

Φιάλη διοξειδίου και kegs

(1/7) > >>

matrox:
Μόλις τηλεφώνησα σε μία κάβα για φιάλη διοξειδίου και έχουν μόνο 6λίτρες με κόστος 60 ευρώ και για το περιεχόμενο 3,5 ευρώ. Η τιμή νομίζω είναι πολύ καλή αλλά θα προτιμούσα 3λίτρη λόγο μεγέθους.
Για πόσα Kegs 19λίτρα θα θέλει πάλι γέμισμα?
Η μπύρα στο keg πόσο καιρό μπορεί να διατηρηθεί? όσο στο μπουκάλι ή κάνει διαφορά όταν αδειάζουμε και αναπληρώνουμε με διοξείδιο?

www.coffee4u.gr:
Φίλε Matrox εγώ είχα βρεί με 50 την μπουκάλα και 7 το γέμισμα. Από τότε έχουν περάσει τρία δεκαεννιά λιτρα και ακόμα είμαι σχεδόν full.  Εννοείται ότι χρησιμοποιήθηκε και για ενανθράκωση των παραπάνω.

beerme:
Η τριλιτρη φτανει να σερβιρει και να ενθρακωση γυρω στα 8 19 λιτρα kegs.

billakos:
Kalispera paidia, na rotiso epeido exo kai go keg 19l kai endiaferomai gia mpoukala CO2. Se to kaves mporoume na tis vroume??an na proteinete kamia. Perioxi kentro athinas

www.coffee4u.gr:
Σε όλες τις κάβες που έχουν βαρέλια μπύρας έχουν και μπουκάλες.  Να τονίσω ότι όποιος θέλει να αγοράσει μπουκάλα δικιά του καινούργια και ίσως πιο βολική καλά κάνει αλλά να έχει υπόψη ότι αυτές πρέπει να βρει και μαγαζί που να στις γεμίζει και συνήθως αυτό κοστίζει περισσότερο από τις κάβες και τις μπουκάλες Αmstel Heineken κλπ.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση