Αλλαντικά, λουκάνικα, τυριά > Μπαχαρικά, μίγματα και βότανα

Τι είδος εντέρων?

(1/4) > >>

Kostacula:
Έχω ακούσει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα έντερα για το λουκάνικο. Αληθεύει?

Επίσης, εκτός από το φυσικό έντερο υπάρχουν και συνθετικά?

DIVER:
To κλασσικό και εύκολο (και οικονομικό) που μπορείς να βρεις είναι χοιρινό έντερο, παστό, έτοιμο προς χρήση.
Αυτό χρησιμοποιώ μέχρι στιγμής χωρίς κανένα πρόβλημα.
Υπάρχει αντίστοιχο και αρνίσιο, για πιο λεπτά λουκάνικα αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής.

Brewmaster:
Καλό είναι, το φυσικό έντερο να το αποφεύγεις και να χρησιμοποιείς παστό. Ο λόγος είναι ότι το παστό έχει υποστεί ειδική επεξεργασία (απόξεση και καθάρισμα του εσωτερικού του), οπότε δεν έχεις κίνδυνο επιμολύνσεων, και ανάπτυξη μικροοργανισμών.
Τα συνθετικά είναι εξίσου καλά και πιο ευκολοσυντήρητα. Από εκεί και πέρα το τι θα διαλέξεις είναι καθαρά προσωπική επιλογή.

Παστό μπορείς να βρεις στον Μιράν (απέναντι απο την κρεαταγορά), αλλά πιστεύω ότι μπορεί να σου βρει και ο κρεοπώλης σου. Το κόστος του είναι 6-8€ το σακουλάκι (γύρω στα 18 μέτρα).

Kostacula:
Ωραία μόλις μου δώσατε δύναμη να δοκιμάσω κι έγω  :laugh:

Thanks για την άμεση ανταπόκριση .
ΕΙΣΤΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ   !!!

Brewmaster:
Εγώ (για το καλό το δικό σου πάντα), θα σου πρότεινα να τα φτιάξεις και να τα δώσεις σε εμάς να τα δοκιμάσουμε.
Πρωτεύων σκοπός αυτού του φόρουμ, είναι οι διαχειριστές του να προστατεύουν τα μέλη, με κάθε τρόπο.
Οπότε δοκιμάζουμε, και αν δεν έχουν κάποια μόλυνση, δοκιμάζεις και εσύ.

Τι ώρα να έρθουμε να τα πάρουμε;;;;;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση