Αποστολέας Θέμα: Παστουρμας!!!!!  (Αναγνώστηκε 19512 φορές)

DIVER

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.297
    • Προφίλ
Απ: Παστουρμας!!!!!
« Απάντηση #30 στις: 16/01/2015, 13:02:21 »

Ο άνθρωπος ξέρει.... Κάνει τον παστουρμά μετά τις γιορτές για να μην τον φάνε οι φιλοξενούμενοι.

Γιώργο έχεις δοκιμάσει;;;; Εγώ πάντως όχι!


Sent by me...
Δεν έχω δοκιμάσει κοστίζει πολύ ο παστουρμάς του Diver

Τσιφούτηδες.  ::)

 :P

kefalonitis71

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 170
  • Γεράσιμος
    • Προφίλ
Απ: Παστουρμας!!!!!
« Απάντηση #31 στις: 17/01/2015, 18:52:29 »
Ευχαριστω για τις απαντησεις, ειναι ιδη στο ψυγειο.

Σταλθηκε απο το Zopo C2 Platinum χρησιμοποιωντας το Tapatalk

Μπύρα - Hard Rock - Ολυμπιακός και Video Games.

www.coffee4u.gr

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 993
  • Γιώργος
    • Προφίλ
Απ: Παστουρμας!!!!!
« Απάντηση #32 στις: 20/01/2015, 16:09:10 »
Παίδες για να μην κάνω κάποιο λάθος πήρα σπαλομίτα 1,8κιλών και αφού την αλατίσω και την βγάλω από το ψυγείο λογικά θα ζυγίζει λιγότερα.  Τα μπαχαρικά που αναγράφονται πιο πάνω αναφέρονται σε ένα κιλό.  Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βγάλω την αναλογία αφου γίνει παστό το κρέας και ζυγιστεί?  Όσο για το κύμινο διακρίνω έναν σκεπτικισμό να βάλω ή όχι.

Brewmaster

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.497
    • Προφίλ
    • Beer & Deli
Απ: Παστουρμας!!!!!
« Απάντηση #33 στις: 20/01/2015, 17:05:24 »
Παίδες για να μην κάνω κάποιο λάθος πήρα σπαλομίτα 1,8κιλών και αφού την αλατίσω και την βγάλω από το ψυγείο και γίνει λογικά θα τη δώσω στον Πολ. Να του πήγαινα λέτε και καμιά 10αριά μπύρες;
Turn the page.....

www.coffee4u.gr

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 993
  • Γιώργος
    • Προφίλ
Απ: Παστουρμας!!!!!
« Απάντηση #34 στις: 20/01/2015, 17:19:25 »
Αυτό λέγεται παραχάραξη και τιμωρείται στον σύλλογό μας με ποινή μίας μπύρας σε κάθε μέλος.  :police:

panoz

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 786
    • Προφίλ
Παστουρμας!!!!!
« Απάντηση #35 στις: 20/01/2015, 17:29:02 »
Εχετε παρατηρήσει οτι ειναι το αγαπημένο του αυτη η παραχάραξη; Πραγματικά το διασκεδάζει!

+1 για τον Brewmaster!
« Τελευταία τροποποίηση: 20/01/2015, 17:31:20 από panoz »

DIVER

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.297
    • Προφίλ
Απ: Παστουρμας!!!!!
« Απάντηση #36 στις: 20/01/2015, 18:48:37 »
Παίδες για να μην κάνω κάποιο λάθος πήρα σπαλομίτα 1,8κιλών και αφού την αλατίσω και την βγάλω από το ψυγείο και γίνει λογικά θα τη δώσω στον Πολ. Να του πήγαινα λέτε και καμιά 10αριά μπύρες; Όχι τίποτα, αλλά θα πρέπει να τα δώσω στον φίλο μας τον Δύτη.

www.coffee4u.gr

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 993
  • Γιώργος
    • Προφίλ
Απ: Παστουρμας!!!!!
« Απάντηση #37 στις: 20/01/2015, 18:50:20 »
Βρε δεν πάτε να γ..... λέω εγώ, παλιοτρολς.  Τι ήθελα μία συνταγούλα ήθελα.

Brewmaster

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.497
    • Προφίλ
    • Beer & Deli
Απ: Παστουρμας!!!!!
« Απάντηση #38 στις: 21/01/2015, 09:30:03 »
Χαχαχαχαχαχαχαχαα. Ορίστε γκρινιάρη και η συνταγή σου:

ΣΥΝΤΑΓΗ : Κοτόπουλο με Ουίσκι

Αγοράζετε ένα κοτόπουλο 1200 γρ. και ένα μπουκάλι Ουίσκι
Προβλέψτε, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, και μπέικον σε λωρίδες.
Για καλό και για κακό βεβαιωθείτε ότι έχετε και ένα βάζο μαγιονέζα.
Τυλίξτε το κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε, και ρίξτε μια υποψία ελαιόλαδου .
Προθερμάνετε τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία, (220 βαθμοί ή θερμοστάτης στο 5 ) για 10 λεπτά.

Σερβιριστήτε ένα ποτήρι Ουίσκι και πιείτε το.

Βάλτε το κοτόπουλο στον φούρνο αφού πρώτα το τοποθετήσετε σε κατάλληλο σκεύος.

Βάλτε και πιείτε ακόμα ενα ποτήρι Ουίσκι.
Επαναλάβατε αυτό το βήμα άλλες δυο φορές.

Μετά από ένα τέπαρτο φουρνίστε το άνοιγμα για να επιβλέψετε το κλείσιμο του ψοτόπουλου.

Λιάστε ξανά το ουικάλι του Μπίσκη και καπιατήτε μια καλή λουγία.

Μετά από ένα κετα.. οχι πέταρτο της ώρας, αργότερα τελος πάτνων ....
κλιτρίστε μέχρι τον μπούρνοανοίφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονήστε...βάλτε τελος παντων το φωτόπουλο απ την αλλη καφήστε σε μια λωκο καλέκρα και καβετάστε κανα'δυό φατήρια Κίσκη αμόκα.

Νυστε, λυστε ψηστε το κουφόλουπο για μιση φώρα ακόμα.

3 λοτήρια αρφότερα ....

Ζαμέψτε το γατόπουλο απο χαμω, (επεσε το μακαλισμένο) , καφαρίστε το και γάλτε το σε μιάτο. Φτάτε τα κούτρα σας απο το νέσιμο στο κάτωμα απ τα γάδια που μυθικαν στα κλαπάκια της μουζινας
μην αποχειραθητε να κησωθειτε, μια φαρά ειμαστε εδω μάτω

απομελειώστε το δουκάλι του Ρίσκι

αργόμπερα σαρθήτε ως το κρεμάτι και κοιθωμητε ως το χρωι
Την επομενη μέρα , παρτε ενα αλκα σελτζερ
Πηγαινετε να φάτε κρύο kοτόπουλο με μαγιονεζα
και καθαρίστε το μπουρδέλο που δημιουργήσατε στην κουζινα!

Tην αλλη βδομάδα θα δοκιμάσουμε την Κρητική συνταγή : Κατσικάκι με τσικουδιά !!!
« Τελευταία τροποποίηση: 21/01/2015, 09:32:25 από Brewmaster »
Turn the page.....

miren

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 319
  • Η μπύρα φτιάχτηκε για να τρώμε λουκάνικα
    • Προφίλ
    • loukaniko.gr
Απ: Παστουρμας!!!!!
« Απάντηση #39 στις: 21/01/2015, 16:05:23 »
:D ;DΈλιωσα

www.coffee4u.gr

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 993
  • Γιώργος
    • Προφίλ
Απ: Παστουρμας!!!!!
« Απάντηση #40 στις: 21/01/2015, 17:33:57 »
Μάστορας σωστός ο Πολ ;)

MaiPsy

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 618
    • Προφίλ
Απ: Παστουρμας!!!!!
« Απάντηση #41 στις: 21/01/2015, 21:28:20 »
αυτό το έχω κάνει με brewing, ένα απο τα 2 ΜΧ που έκανα.

Σκάσανε φίλοι έκτακτα ενώ είχα καρφωθεί να φτιάξω μπύρα. Κατεβάσαμε ένα μπουκάλι ουίσκι και κάτι μπύρες και όταν φύγανε 3 τη νύχτα θεώρησα ότι ήταν τρομερή ιδέα να κάνω τη μπύρα. Η σκηνή που προσπαθούσα να σφουγγαρίσω το boilover κόκαλο είναι για best of

Η πλάκα είναι ότι παρότι νόμιζα ότι είχα αφήσει την κουζίνα λάμπα, σκάει η γυναίκα μου το άλλο πρωί και μου λέει "καλά τη έκανες στη κουζίνα". Η καταστροφή της Σμύρνης μιλάμε

Μπύρα έγινε πάντως και καλή

With Knowledge comes Despair...

www.coffee4u.gr

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 993
  • Γιώργος
    • Προφίλ
Απ: Παστουρμας!!!!!
« Απάντηση #42 στις: 21/01/2015, 22:54:22 »
Τελειο σκηνικό και ειναι φοβεερό πόσο οικείο μου φαίνεται.

ksdfpr

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 246
    • Προφίλ
Απ: Παστουρμας!!!!!
« Απάντηση #43 στις: 22/01/2015, 00:03:36 »
Θέλω το κατσικάκι με τσικουδιά !!!


Sent by me...
Κώστας ...

kefalonitis71

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 170
  • Γεράσιμος
    • Προφίλ
Απ: Παστουρμας!!!!!
« Απάντηση #44 στις: 26/01/2015, 18:05:40 »
Χτες, μετα απο 10 μερες, εβγαλα το κρεας απο τα κοντρα πλακε και το  ψυγειο. το καθαρισα απο το αλλατι και το ξαλμυρισα κανα τριωρο. τωρα το εχω κρεμασει και το εχω αφησει να στεγνωσει τελειως. Εχω μια απορια ομως. Τι χρωμα επρεπε να ειναι; Σε καμια περιπτωση δεν το λες μαυρο αλλα ουτε και κοκκινο. Η μυρωδια του δεν μου δειχνει να ειναι χαλασμενο μυριζει παστο. Οπως μου ειπε και ο Πωλ λεω να του κανω ενα μαριναρισμα για κανα δυο μερες σε κρασι και μπαχαρικα και μετα παλι στεγνωμα και τσιμενι. Απλα το μονο που φοβαμαι επιδη δεν εχω ξαναπαστωσει κρεας αν εχει γινει σωστα και δεν εχει πιασει κανα βακτηριο και τρεχουμε και δεν προλαβαινουμε.
Μπύρα - Hard Rock - Ολυμπιακός και Video Games.