Αλλαντικά, λουκάνικα, τυριά > Μπαχαρικά, μίγματα και βότανα

Μπαχαρικα και Μπυρα

(1/4) > >>

GeorgeV.:
Λοιπον παιδες ακουστε τι μου ρθε στην κεφαλα.

Εχει χρησημοποιησει κανεις αστεροϊδη γλυκανυσο ποτε σε μπυρα? Αν ναι, σε τι ειδους μπυρα μπορουμε να τον βαλουμε? διαβασα στο internet, σε διαφορα φορουμ, οτι ταιριαζει καλα σε stout...dry stout κατα προτιμηση....κανενα αλλο ειδος, ετσι πιο ανοιχτοχρωμο?

με τι αλλο μπαχαρικο θα μπορουσαμε να το συνδιασουμε?εχετε καμια ιδιεα?


περιμενω προτασεις-γνωμες..... :)

matrox:
Τον γλυκάνισο τον είχα χρησιμοποιήσει σε τσίπουρα και νομίζω ότι θα έδενε με μία pilsner, αλλά πάρα πολύ μικρή ποσότητα για πολύ διακριτική γεύση.

DIVER:
Έχω χρησιμοποιήσει αστεροειδή γλυκάνισο, κανέλα, γαρίφαλο και μακρύκοκκο πιπέρι ιάβας παλιά σε κιτ Old Brown.
Κανέλα και γαρίφαλο σε μηλίτη.
Κόλιανδρο πολλές φορές σε german weiss όπως και χαμομήλι σε belgian witt.

GeorgeV.:
σκεφτόμουν για Belgian pale ale με γλυκάνισο κολιανδρο πορτοκαλί και μια ιδέα φρέσκο ginger.... τι λέτε...θα δέσει;ίσως και λίγο χαμομήλι....μήπως είναι too much?

sokinsilihok:
Μηπως αν βαλεις πολλ θα χαθουν ολα;

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση