Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - estarian

Σελίδες: [1]
1
Τη συνταγή και τη διαδικασία μαζί με φωτό τις έχω στο blog της Σοφίας..
http://www.digitalscullery.eu/cook/?p=4152

Άντε να δούμε τι θα βγει..

2
Νέα μέλη / Απ: iSixtir
« στις: 25/10/2011, 12:30:37 »
Χαχαχαχαχα, ανατρεπτικός όπως πάντα.

Ναι, εγώ και ο Ριζοσπάστης, μαζί για την ανατροπή :p

3
- Χοιρινό ψαχνό 70%
- Χοιρινό λίπος 30%
- Αλάτι 1,6%
- Ζάχαρη 0,4%
- Πιπέρι μαύρο 0,2%
- Καπνιστή πάπρικα 2%
- Ρίγανη 0,2%
- Πιπέρι καγιέν 0,2%
- Σκόρδο (σκελίδες) 0,9%

Τα ποσοστά είναι επί της συνολικής κρεατομάζας (ψαχνό και λίπος).
Είναι πολύ νόστιμη και αρκετά πικάντικη συνταγή. Εάν θέλετε τα λουκάνικα λιγότερο πικάντικα μειώστε το καγιέν σε 0,1% ή μπορείτε να το αφαιρέσετε και τελείως.

και έλεγα πως θα γιορτάσω την επέτειο του όχεος..

4
Νέα μέλη / Απ: iSixtir
« στις: 25/10/2011, 12:26:01 »
Μου "έσκασε" ένα πείραμα τον Ιούνιο και με έχει πάει κανα 8μηνο πίσω αλλα οκ την παλεύουμε τη δουλειά.. έχει πήξει ο απαυτός μας

5
Νέα μέλη / iSixtir
« στις: 25/10/2011, 11:59:21 »
Ήρθα.
Δοξάστε με.
Σας αξίζω


Τί πόσο κάνει 2+2 ρε καρμπόγυφτες; πόσο κάνει 2+2 ΠΟΥ; Στους φυσικούς; στο Ζ2; στο Ζ3; στο Ζ4; ΠΟΥ;
Και γιατί να βγάλω πόσο κάνει 2+2; κάτι πιο δύσκολο δεν έχει;
Να υπολογίσουμε κανα επιφανειακό, κανα επικαμπύλιο, κανα διαφορομορφισμό σε πολλαπλότητα, κάτι τεσπα..

Σελίδες: [1]