Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Hulk

Σελίδες: [1]
1
Διάφορα / Κάπνισμα
« στις: 30/10/2018, 15:00:16 »
Καλησπερα σε ολους.εχει ασχοληθει κανεις με το καπνισμα κρεατων?θα με βοηθουσε αν καποιος μπορουσε να με πληροφορήσει για θερμοκρασία και χρονο καπνίσματος αναλογα το ειδος κρέατος.επισεις και για ειδη μπαχαρικων που χρησιμοποιουντε για το μαριναρισμα.

2
Γενικά θέματα / ΚΑΠΝΙΣΤΗ
« στις: 15/10/2018, 21:17:16 »
Καλησπερα σε ολη τη παρέα.Εν όψη χειμώνα σκεφτομαι να φτιαξω μια καπνιστη μπυρίτσα για τα Χριστούγεννα.Εχει καποιος να προτείνει καποια δοκιμασμένη συνταγή επειδή ειναι η πρώτη μου σε αυτο το είδος.Ολες οι προτάσεις είναι καλοδεχούμενες.

3
Μπύρα / Czech Dark Lager
« στις: 17/06/2018, 16:04:57 »
Για χαρά σε όλους πριν 50 μέρες έβρασα την παρακάτω μπυρα και χθες έγινε η πρώτη δοκιμή.το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό και από γεύση και εμφανηση.
all Grain (22.00l)
ABV:  5.89
OG     1.057
FG.     1.012
IBUS   32.6
Color.  58.3 EBC

Saccharification (65.0 c for 75 min.)
Mash out (76.0 c for 10 min.)

5kg.     Pilsner
0.5kg   Vienna
0.4kg.   Cara-pils
0.3kg.   Caramel
0.35kg   Roasted Barley
0.3kg.    Biscuit

Boil for 60 min
18.0 g.   Magnum  60  min
20.0 g.    Saaz.      30 min
15.0 g.    Saaz.      0 min

Saflager s-23 x 2 pack

1 Fermentation for 8 days  10.0 C
2 Fermentation for 4 days  10.0 C
 Cold crash
Lagering for 4 weeks.   4.0 C
Carbonation bottle with 110.0 g. Corn sugar
Carb Volumes   2.5  volts

4
Γενικές ερωτήσεις. / Ωρίμανση
« στις: 24/04/2018, 17:19:54 »
Καλησπερα σε ολους.
Πριν 2 βδομαδες εβρασα μια American Stout και σημερα θα εμφιαλωσω .Μετα απο την ενθρακωση σε τη θερμοκρασια να αποθηκευσω για ωριμανση?

5
Γενικά θέματα / Αυλή η κουζίνα?
« στις: 22/04/2018, 09:12:12 »
Καλημέρα σε όλους παιδιά.
Εχθές το πρωί έβρασα μια ωραία κατάξανθη pils στην αυλή του σπιτιού μου.Παρατηρησα και ανησυχισα από την ύπαρξη μικρών ζουζουνιων στον αέρα λόγο άνοιξης.η διαδικασία ολοκληρώθηκε και 28 λίτρα μπήκαν στο κάδο ζύμωσης αλλά έχω μια έννοια μήπως τίποτα μικροσκοπικό έχει πέσει μέσα στο κάδο και πάει χαμένος ο μαγικός πολτός.προτεινετε να σταματήσω την διαδικασία σε εξωτερικό χώρο?
Αν έχει πέσει κάτι πολύ μικρό μέσα που δεν είναι ορατό στο μάτι αρκεί για να προκαλέσει ολική μόλυνση?

6
Γενικές ερωτήσεις. / Tripple
« στις: 11/03/2018, 10:23:38 »
Καλημέρα σε όλους.
Πριν 70 μέρες εμφιάλωσα μια tripple με 9 αλκοόλ και αποθήκευσα στους 18 βαθμούς.πριν δυο μέρες άνοιξα μια για δοκιμή,όπως καταλαβαίνετε δεν άντεχα,και ενώ έχει πολύ ωραίο άρωμα όταν τη δοκίμασα με έπνιξε λίγο το αλκοόλ.Αυτο θα υποχώρησει με το καιρό ?γιατί προφανώς δεν είναι ακόμα έτοιμη!

7
Γενικά θέματα / Lagering
« στις: 02/03/2018, 09:03:43 »
Καλημέρα σε όλους.θελω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το lagering.
Μπορεί να γίνει lagering μέσα στα μπουκάλια αφού εμφιαλωθουν?
Διάβασα σε μερικά σάιτ ότι μετά τη ζύμωση εμφιαλωνουν ,ενθρακωνουν και μετά κάνουν lagering.
Και αν συμβαίνει αυτό,αν είναι το ίδιο αποτελεσματικό και χρειάζεται ίδιους χρόνους και θερμοκρασίες?

8
Νέα μέλη / Καλές βρασιες.
« στις: 13/11/2017, 18:41:22 »
Καλησπέρα σε όλους και καλές βρασιες να έχουμε .Ειμαι ο Κώστας και αν και διαβάζω απο το καλοκαίρι το φόρουμ τώρα έκανα εγγραφή.καλη συνέχεια σε όλους.

Σελίδες: [1]