Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Hulk

Σελίδες: [1] 2 3 ... 5
1
Γενικά θέματα / Απ: Χρόνια πολλά.
« στις: 20/04/2020, 14:27:55 »
Χρόνια πολλά σε όλους και άντε να επανέλθουμε σιγά σιγά στους ρυθμούς μας.

2
Νέα μέλη / Απ: Χαιρετισμούς σε όλλους
« στις: 16/04/2020, 02:02:38 »
Καλώς ήρθες φίλε μου.

3
Καλώς ήρθες.

4
Νέα μέλη / Απ: καλησπερα απο Ναυπλιο!!!!
« στις: 05/04/2020, 01:43:33 »
Καλώς ήρθες και καλές μπύρες να έχεις!

5
 Το έχω ακούσει  αλλά δεν το έχω δει δυστυχώς....!

6
Εννοείται όλοι οι καλοί χωράνε στο υπόγειο μου!φτιάξτε ένα χαρτάκι για μετακίνηση στη Πατρα και σας περιμένω!Θα ανάψω και το καπνιστηρι για την απαραίτητη συνοδεία της μπύρας!

7
 Γι'αυτό και εγώ θα τη πιω όλη μόνος μου!
Θα της δείξω εγώ θα δει τη θα πάθει......!

8
Και εγώ αυτό σκέφτηκα μήπως δεν είχε τελειώσει η ενθρακωση στο πρώτο βαρέλι και φαινόταν πιο γλυκιά λόγο των σάκχαρων που δεν είχαν διασπαστεί. Χάθηκαν όμως και λίγο τα αρώματα από το μέλι.

9
Φτιάχνω μια lager με μέλι με IBU 29.4  πρωτοφανές  για μένα γιατη όλες οι μπύρες μου ξεκινάνε από 40 και πάνω γιατη είμαι λάτρης της πικρής μπυρας.μεχρι την ενθρακωσης όλα καλά. Ανοίγω ένα βαρέλι 5λιτρο και πίνω μια ευχάριστη μπύρα με ελαφρά πικράδα και ωραία αρώματα λόγω του μελιού.μετα απο 20 μέρες ανοίγω ένα δεύτερο βαρέλι και πίνω μια μπύρα τύπου pils  με πολύ περισσότερη  πικράδα και τα αρώματα να έχουν μειωθεί κατά πολύ. Από γεύση πολύ καλή κανένα ίχνος μόλυνσης αλλά διαφορετική μπύρα από αυτό που είχα πιεί  πριν 20 μέρες.
Καμία ιδέα γιατη έγινε αυτό?

10
Πιες είναι συνήθως οι διαφορές?

11
Μπες σε τον συνδεσμο σου στελνω κατι.

https://discord.gg/zDNV9aE

12
Γι'αυτό έβγαλες τόσο χαμηλή πυκνότητα επειδή δεν ανακατεύες σε όλη τη διάρκεια του mashing  μεσα στο δυχτι με αποτέλεσμα να μην πάρεις όλα τα σάκχαρα από τις βυνες σου. Για το αποτέλεσμα δεν ξέρω τη θα γίνει αλλά για την επόμενη φορά μπορείς να ρωτήσεις ότι απορίες έχεις πριν ξεκινήσεις για να αποφύγεις τουλάχιστον τα σοβαρά λάθη που κοστίζουν όλη τη παρτίδα.

13
Ο μόνος τρόπος για να δεις αν χάνει ο κάδος σου είναι να πάρεις μέτρηση  με το πυκνομετρο και να δεις αν έχει αλλάξει από την αρχική μέτρηση.ξεκινα με αυτό και βλέπουμε.πόσα κιλά βύνη έβαλες?

14
Καλημέρα  φίλε.καλη αρχή και μην απογοητεύεσαι σε όλους μας έχει συμβεί να μην πάει όπως θέλαμε το αποτέλεσμα.θα μπορούσες να ανεβάσεις όλη τη συνταγή?Η αρχικη πυκνότητα που γράφεις μου φαίνεται πολύ χαμηλή.τωρα όσον αφορά για την ζύμωση  τσέκαρε πρώτα εάν χάνει ο κάδος σου από κάπου και εάν Όχι κανε ένα καλό κούνημα και περίμενε.Τη μαγιά σε τη θερμοκρασία την έριξες?

15
Χρόνια πολλά  .........!

Σελίδες: [1] 2 3 ... 5