Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - GeorgeV.

Σελίδες: 1 [2] 3 4 ... 127
16
Μπύρα / Απ: The Long wait - American IPA
« στις: 11/09/2017, 00:16:37 »
Thanks boys...επίσης... :)

17
Αφού είσαι μάστορας....είναι δυνατόν?

Άντε καλοζύμωτη φίλε...και μόλις γίνει και η δική μου θα τις "δοκιμάσουμε" παρέα... ;)

18
Νέα προϊόντα / Απ: Brewie
« στις: 10/09/2017, 19:41:23 »
Και το οτι αυτοκαθαριζεται, που το βαλεις ?
Αυτό μάλλον είναι το σημαντικότερο.

....το μόνο που κάνεις είναι να σχεδιάσεις μια συνταγή και να πετάξεις σε ένα μηχάνημα τις πρώτες ύλες....

Αυτό θέλω εγώ...να πέσει η τιμή παρακαλώ..... :P

19
Μπύρα / The Long wait - American IPA
« στις: 10/09/2017, 16:49:59 »
Να μαι και γωωωω

Πρέπει να είχα να βράσω απ τον Νοεμβριο του 16

Ετσι λοιπόν χθες βραδυ είπα να κάνω το μεγάλο βήμα και να βράσω επιτέλους και γώ ένα μπυράκι....τα αποθέματα τελείωσαν

Έτσι λοιπόν η μεγάλη αναμονή τελείωσε....ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ

Η συνταγή:



Recipe: The Long Wait
Brewer: GeorgeV
Asst Brewer:
Style: American IPA
TYPE: All Grain
Taste: (30,0)

Recipe Specifications
--------------------------
Boil Size: 43,89 l
Post Boil Volume: 33,67 l
Batch Size (fermenter): 26,00 l   
Bottling Volume: 23,20 l
Estimated OG: 1,065 SG
Estimated Color: 20,8 EBC
Estimated IBU: 63,9 IBUs
Brewhouse Efficiency: 70,00 %
Est Mash Efficiency: 87,0 %
Boil Time: 90 Minutes

Ingredients:
------------
Amt                   Name                                     Type          #        %/IBU         
32,00 g               PH 5.2 Stabilizer (Mash 40,0 mins)       Water Agent   1        -             
6,80 kg               Pale Ale (Thracian Pale Ale) (8,0 EBC)   Grain         2        87,6 %       
0,62 kg               Caramunich II (Weyermann) (124,1 EBC)    Grain         3        8,0 %         
0,34 kg               Cara-Pils/Dextrine (3,9 EBC)             Grain         4        4,4 %         
50,00 g               Chinook [8,00 %] - Boil 60,0 min         Hop           5        40,7 IBUs     
50,00 g               Cascade [6,00 %] - Boil 40,0 min         Hop           6        23,2 IBUs     
12,11 g               Irish Moss (Boil 10,0 mins)              Fining        7        -             
2,0 pkg               Burton Union Yeast (Mangrove Jack's #M79 Yeast         8        -             
0,50 tsp              Yeast Nutrient (Primary 3,0 days)        Other         9        -             
12,11 g               Gelatin (Secondary 5,0 days)             Fining        10       -             
25,00 g               Amarillo [10,10 %] - Dry Hop 5,0 Days    Hop           11       0,0 IBUs     
20,00 g               Centennial [10,20 %] - Dry Hop 0,0 Days  Hop           12       0,0 IBUs     


Mash Schedule: BIAB, Medium Body
Total Grain Weight: 7,76 kg
----------------------------
Name              Description                             Step Temperat Step Time     
Saccharification  Add 43.5 l of water at 70,9 C          67,0 C        90 min       
Mash Out          Heat to 75,6 C over 7 min               75,6 C        10 min       

Sparge: If steeping, remove grains, and prepare to boil wort
Notes:
------


Created with BeerSmith 2 - http://www.beersmith.com
-------------------------------------------------------------------------------------


Μπήκαν 43,5 λίτρα νερό
Το mashing έγινε στους 66 και mashout στους 68
Preboil sg 1045..κομπλέ

EDIT:

όλα πήγαν καλά στην ώρα τους. Οι λυκίσκοι αν και λίγο παλαιοί έκαναν τη δουλειά τους αξιοπρεπώς.
Το μόνο που δεν πήγε τόσο καλά ήταν το OG. Μάλλον φταίει που είναι και λίγο παλαιές και οι βύνες.

OG 1058.

Μάλλον κάτι δεν έκανα καλά στη μετατροπή από 23 σε 26 λίτρα...ποιος ξέρει. Καλή θα βγεί και έτσι.
Θα το θυμηθώ πάλι το άθλημα....Soon νέα συνταγή.

EDIT...again
Τελικά η μέτρηση ήταν λάθος. OG 1060 στους 25...1063 με τη διόρθωση στους 20

Όλα καλά

20
οι φιάλες υπάρχουν ακόμα παιδες....κάποιος μου τις ζήτησε αλλά δεν ήρθε ποτέ να τις πάρει....για ελάτε...ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ  Ο ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ...ΠΡΟΛΑΒΕΤΕΕΕΕΕΕ

21
παρε με αυριο και θα τα πουμε.... :)

22
έχουν μείνει μόνο τα καφάσια και καμιά 50αριά φιάλες.....αν ενδοιαφέρεσαι ακόμα πες μου...τ3 3 καφάσια τα πρόλαβε ο φίλος ronin

24
Γενικά θέματα / Απ: Κουβεντούλα.
« στις: 29/05/2017, 23:04:54 »
αυτό λες μόνο? Το ότι έχω να φτιάξω κάτι 6 μήνες, που το πας? 'Εχω γίνει όμως κορμί...35 κιλά έχω χάσει ως τώρα...άξιζε η θυσία....άλλα 7 και μετά θα τ αξαναπούμε...υπομονή...:)

35!!! Άθλος.
Μπράβο Γιώργο!

και δεν έχω τελειώσει ακόμα...θέλω άλλα 7

25
Πωλούνται 7 Καφάσια των 330 ml προς 2 euro το ενα(αφορασμένα από super market)
Τα 5 είναι γεμάτα με φιάλες των 330 ml οι οποίες δίνονται δώρο.

Θα προτιμηθεί να δωθούν ως πακέτο. Οι ενδιαφερόμενοι ας απαντήσουν στο ποστ και θα το κανονίσουμε. Παραλαβή από το χώρο μου( Παλλήνη)


26
Γενικά θέματα / Απ: Κουβεντούλα.
« στις: 26/05/2017, 23:18:57 »
Μήπως να κάνω καμιά βρασιά αυριο το πρωι? Καιρός ειναι.... ;)

27
μήπως να σκάσω και γω μύτη κατά τις 1-2 να σας δω τι κάνετε?

28
Γενικά θέματα / Απ: Αγγελίες
« στις: 26/05/2017, 04:45:46 »
Είναι και γέρος άνθρωπας, δεν είμαστε για να τρέχουμε τώρα.
Έπαθε ενα σοκ με το Brewie, δεν ξέρω αν αντέξει και δεύτερο....

Τελικά αυτο το μαραφέτι κάνει 2 χιλιάρικα?

29
Γενικά θέματα / Απ: Κουβεντούλα.
« στις: 26/05/2017, 04:41:27 »
Απο τότε που ξεκίνησε δίαιτα μας έχει ξεγράψει. Είμαστε κακή επιρροή...

αυτό λες μόνο? Το ότι έχω να φτιάξω κάτι 6 μήνες, που το πας? 'Εχω γίνει όμως κορμί...35 κιλά έχω χάσει ως τώρα...άξιζε η θυσία....άλλα 7 και μετά θα τ αξαναπούμε...υπομονή...:)

30
Γενικά θέματα / Απ: Κουβεντούλα.
« στις: 19/05/2017, 21:20:39 »
Χαιρετώ την Μπυροπαρέα.... 8)

Σελίδες: 1 [2] 3 4 ... 127