Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Hulk

Σελίδες: 1 [2] 3 4
16
Διάφορα / Κάπνισμα
« στις: 30/10/2018, 15:00:16 »
Καλησπερα σε ολους.εχει ασχοληθει κανεις με το καπνισμα κρεατων?θα με βοηθουσε αν καποιος μπορουσε να με πληροφορήσει για θερμοκρασία και χρονο καπνίσματος αναλογα το ειδος κρέατος.επισεις και για ειδη μπαχαρικων που χρησιμοποιουντε για το μαριναρισμα.

17
Γενικά θέματα / ΚΑΠΝΙΣΤΗ
« στις: 15/10/2018, 21:17:16 »
Καλησπερα σε ολη τη παρέα.Εν όψη χειμώνα σκεφτομαι να φτιαξω μια καπνιστη μπυρίτσα για τα Χριστούγεννα.Εχει καποιος να προτείνει καποια δοκιμασμένη συνταγή επειδή ειναι η πρώτη μου σε αυτο το είδος.Ολες οι προτάσεις είναι καλοδεχούμενες.

18
Μπύρα / Czech Dark Lager
« στις: 17/06/2018, 16:04:57 »
Για χαρά σε όλους πριν 50 μέρες έβρασα την παρακάτω μπυρα και χθες έγινε η πρώτη δοκιμή.το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό και από γεύση και εμφανηση.
all Grain (22.00l)
ABV:  5.89
OG     1.057
FG.     1.012
IBUS   32.6
Color.  58.3 EBC

Saccharification (65.0 c for 75 min.)
Mash out (76.0 c for 10 min.)

5kg.     Pilsner
0.5kg   Vienna
0.4kg.   Cara-pils
0.3kg.   Caramel
0.35kg   Roasted Barley
0.3kg.    Biscuit

Boil for 60 min
18.0 g.   Magnum  60  min
20.0 g.    Saaz.      30 min
15.0 g.    Saaz.      0 min

Saflager s-23 x 2 pack

1 Fermentation for 8 days  10.0 C
2 Fermentation for 4 days  10.0 C
 Cold crash
Lagering for 4 weeks.   4.0 C
Carbonation bottle with 110.0 g. Corn sugar
Carb Volumes   2.5  volts

19
Νέα μέλη / Απ: Καλησπέρα σε όλους
« στις: 10/06/2018, 08:32:13 »
Καλώς ήρθες φίλε.

20
Καλησπερα φιλε .Καλώς ηρθες.

21
Νέα μέλη / Απ: Νέο μέλος
« στις: 11/05/2018, 15:46:18 »
Καλως ηρθες φιλε

22
Καλησπερα φιλε.
Απο τα λιγα που ειπες το μυαλο μου παει σε δυο λογους.
1.Περισσότερα ζαχαρα απο το προβλεπόμενο για ενθρακωση και 2.Οταν εμφιαλωσες δεν ειχε ολοκληρωθει η ζυμωση με αποτελεσμα να συνεχιστει και μετα με αποτελεσμα να σκασουν τα μπουκάλια .


23
Γενικές ερωτήσεις. / Απ: Ωρίμανση
« στις: 27/04/2018, 22:53:33 »
Ευχαριστω για τα φωτα σας!!!

24
Γενικές ερωτήσεις. / Απ: Ωρίμανση
« στις: 24/04/2018, 18:11:33 »
Οκ.νομιζα οτι μονο pils και lager ωριμαζουν σε τοσο χαμηλες θερμοκρασίες.

25
Γενικές ερωτήσεις. / Απ: Ωρίμανση
« στις: 24/04/2018, 17:43:58 »
Η ζύμωση έγινε στους 18 βαθμούς.μπορω να τη βάλω στους 4 που κάνω lagering μια πιλς.
Κάνει τόσο χαμηλά?

26
Γενικές ερωτήσεις. / Ωρίμανση
« στις: 24/04/2018, 17:19:54 »
Καλησπερα σε ολους.
Πριν 2 βδομαδες εβρασα μια American Stout και σημερα θα εμφιαλωσω .Μετα απο την ενθρακωση σε τη θερμοκρασια να αποθηκευσω για ωριμανση?

27
Γενικά θέματα / Απ: Αυλή η κουζίνα?
« στις: 22/04/2018, 23:35:59 »
Το ελπιζω φιλε.
Ειναι μεγαλη η άνοιξη.......!

28
Γενικά θέματα / Απ: Αυλή η κουζίνα?
« στις: 22/04/2018, 12:30:38 »
Ναι no chill κανω.Απλα απο το μπετονι στο καδο εκανα το λαθος και εκανα τη μετάγγιση απευθειας και οχι με σωλήνα και χρειαστηκε να μεινει ο καδος κανα δυο λεπτα χωρις καπακι εξω στην αυλή.αυτος ειναι ο λογος που ανησυχώ.
Ελπιζω να πανε ολα καλα..

29
Νέα μέλη / Απ: Καλησπέρα σε όλους
« στις: 22/04/2018, 11:28:46 »
Καλως ήρθες φιλε.

30
Γενικά θέματα / Απ: Αυλή η κουζίνα?
« στις: 22/04/2018, 11:27:27 »
Με γκαζι βραζω γι'αυτό και το κανω στην αυλη.πιο πολυ με ανησυχεί η περιοδος μετα το βρασμο μεχρι να μπει στον καδο.Η περίοδος παγώματος.Εγω παγωνω με μπετονι.
Θα δειξει το αποτελεσμα.Αν υπαρχει μολυνση θα ειναι εμφανή πιστευω πριν ξεκινησω lagering?
Ετσι δεν ειναι?

Σελίδες: 1 [2] 3 4