Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Hulk

Σελίδες: 1 [2] 3 4
16
Ποσα λιτρα ειναι μπιρα που εμφιαλωσες?

17
Για σου φιλε μου.Εξαρτάται το ποσο παραπάνω.αν ειναι λιγο παραπάνω θα σου βγει με περισσότερο ανθρακικό,αν ειναι πολυ παραπανω μπορει να σου σκασουν τα μπουκάλια η οπως θα τα ανοίγεις θα ξεχειλίζει η μπυρα και θα βγαζει αφρο.

18
Γενικά θέματα / Απ: Beer bartender awards
« στις: 15/02/2019, 18:18:06 »
Ok..

19
Νέα μέλη / Απ: Καλησπερα στην Παρεα
« στις: 21/01/2019, 00:37:36 »
Καλώς ηρθες φιλε!

20
Γενικά θέματα / Απ: Τυριά & Μπίρα
« στις: 12/12/2018, 09:02:00 »
Για λιγο δεν σας προλαβαινω!!!
22 ανεβαίνω Αθηνα για καμια βδομαδα με την οικογενεια ,αλλα θα ανεβω απογευμα.
Κριμα,αλλη φορα? >:( >:(

21
Τεχνικές / Απ: ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΕΜΦΙΑΛΩΣΗ
« στις: 01/12/2018, 23:37:01 »
Καλησπέρα φιλε μου.
Το ειχα παθει και εγω αυτο παλιότερα σε μια lager που ειχα βρασει.Τωρα ποιο ητανε το αποτελεσμα σε μενα.
Δεν ειχανε ολες οι μπυρες την ιδια ενθρακωση.καποιες ειχαν λιγο ανθρακικο και καποιες άλλες ξεχειλίζανε στην καλυτερη περιπτοση η εκτοξευοταν ο αφρός στο δωματιο μολις τις άνοιγες.
Συμπερασμα:ανοιξε τις μπυρες σου σιγα σιγα σε ελεγχομενο χώρο μεχρι να δεις τη εχει συμβει.

22
Εγω παντως χρησιμοποιώ εμφιαλομενο και παντα την ιδια μαρκα για να κραταρω σταθερο εναν μεγαλο συντελεστή οπως ειναι το νερο.

23
Διάφορα / Κάπνισμα
« στις: 30/10/2018, 15:00:16 »
Καλησπερα σε ολους.εχει ασχοληθει κανεις με το καπνισμα κρεατων?θα με βοηθουσε αν καποιος μπορουσε να με πληροφορήσει για θερμοκρασία και χρονο καπνίσματος αναλογα το ειδος κρέατος.επισεις και για ειδη μπαχαρικων που χρησιμοποιουντε για το μαριναρισμα.

24
Γενικά θέματα / ΚΑΠΝΙΣΤΗ
« στις: 15/10/2018, 21:17:16 »
Καλησπερα σε ολη τη παρέα.Εν όψη χειμώνα σκεφτομαι να φτιαξω μια καπνιστη μπυρίτσα για τα Χριστούγεννα.Εχει καποιος να προτείνει καποια δοκιμασμένη συνταγή επειδή ειναι η πρώτη μου σε αυτο το είδος.Ολες οι προτάσεις είναι καλοδεχούμενες.

25
Μπύρα / Czech Dark Lager
« στις: 17/06/2018, 16:04:57 »
Για χαρά σε όλους πριν 50 μέρες έβρασα την παρακάτω μπυρα και χθες έγινε η πρώτη δοκιμή.το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό και από γεύση και εμφανηση.
all Grain (22.00l)
ABV:  5.89
OG     1.057
FG.     1.012
IBUS   32.6
Color.  58.3 EBC

Saccharification (65.0 c for 75 min.)
Mash out (76.0 c for 10 min.)

5kg.     Pilsner
0.5kg   Vienna
0.4kg.   Cara-pils
0.3kg.   Caramel
0.35kg   Roasted Barley
0.3kg.    Biscuit

Boil for 60 min
18.0 g.   Magnum  60  min
20.0 g.    Saaz.      30 min
15.0 g.    Saaz.      0 min

Saflager s-23 x 2 pack

1 Fermentation for 8 days  10.0 C
2 Fermentation for 4 days  10.0 C
 Cold crash
Lagering for 4 weeks.   4.0 C
Carbonation bottle with 110.0 g. Corn sugar
Carb Volumes   2.5  volts

26
Νέα μέλη / Απ: Καλησπέρα σε όλους
« στις: 10/06/2018, 08:32:13 »
Καλώς ήρθες φίλε.

27
Καλησπερα φιλε .Καλώς ηρθες.

28
Νέα μέλη / Απ: Νέο μέλος
« στις: 11/05/2018, 15:46:18 »
Καλως ηρθες φιλε

29
Καλησπερα φιλε.
Απο τα λιγα που ειπες το μυαλο μου παει σε δυο λογους.
1.Περισσότερα ζαχαρα απο το προβλεπόμενο για ενθρακωση και 2.Οταν εμφιαλωσες δεν ειχε ολοκληρωθει η ζυμωση με αποτελεσμα να συνεχιστει και μετα με αποτελεσμα να σκασουν τα μπουκάλια .


30
Γενικές ερωτήσεις. / Απ: Ωρίμανση
« στις: 27/04/2018, 22:53:33 »
Ευχαριστω για τα φωτα σας!!!

Σελίδες: 1 [2] 3 4