Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Hulk

Σελίδες: 1 2 [3] 4
31
Γενικές ερωτήσεις. / Απ: Ωρίμανση
« στις: 24/04/2018, 18:11:33 »
Οκ.νομιζα οτι μονο pils και lager ωριμαζουν σε τοσο χαμηλες θερμοκρασίες.

32
Γενικές ερωτήσεις. / Απ: Ωρίμανση
« στις: 24/04/2018, 17:43:58 »
Η ζύμωση έγινε στους 18 βαθμούς.μπορω να τη βάλω στους 4 που κάνω lagering μια πιλς.
Κάνει τόσο χαμηλά?

33
Γενικές ερωτήσεις. / Ωρίμανση
« στις: 24/04/2018, 17:19:54 »
Καλησπερα σε ολους.
Πριν 2 βδομαδες εβρασα μια American Stout και σημερα θα εμφιαλωσω .Μετα απο την ενθρακωση σε τη θερμοκρασια να αποθηκευσω για ωριμανση?

34
Γενικά θέματα / Απ: Αυλή η κουζίνα?
« στις: 22/04/2018, 23:35:59 »
Το ελπιζω φιλε.
Ειναι μεγαλη η άνοιξη.......!

35
Γενικά θέματα / Απ: Αυλή η κουζίνα?
« στις: 22/04/2018, 12:30:38 »
Ναι no chill κανω.Απλα απο το μπετονι στο καδο εκανα το λαθος και εκανα τη μετάγγιση απευθειας και οχι με σωλήνα και χρειαστηκε να μεινει ο καδος κανα δυο λεπτα χωρις καπακι εξω στην αυλή.αυτος ειναι ο λογος που ανησυχώ.
Ελπιζω να πανε ολα καλα..

36
Νέα μέλη / Απ: Καλησπέρα σε όλους
« στις: 22/04/2018, 11:28:46 »
Καλως ήρθες φιλε.

37
Γενικά θέματα / Απ: Αυλή η κουζίνα?
« στις: 22/04/2018, 11:27:27 »
Με γκαζι βραζω γι'αυτό και το κανω στην αυλη.πιο πολυ με ανησυχεί η περιοδος μετα το βρασμο μεχρι να μπει στον καδο.Η περίοδος παγώματος.Εγω παγωνω με μπετονι.
Θα δειξει το αποτελεσμα.Αν υπαρχει μολυνση θα ειναι εμφανή πιστευω πριν ξεκινησω lagering?
Ετσι δεν ειναι?

38
Γενικά θέματα / Αυλή η κουζίνα?
« στις: 22/04/2018, 09:12:12 »
Καλημέρα σε όλους παιδιά.
Εχθές το πρωί έβρασα μια ωραία κατάξανθη pils στην αυλή του σπιτιού μου.Παρατηρησα και ανησυχισα από την ύπαρξη μικρών ζουζουνιων στον αέρα λόγο άνοιξης.η διαδικασία ολοκληρώθηκε και 28 λίτρα μπήκαν στο κάδο ζύμωσης αλλά έχω μια έννοια μήπως τίποτα μικροσκοπικό έχει πέσει μέσα στο κάδο και πάει χαμένος ο μαγικός πολτός.προτεινετε να σταματήσω την διαδικασία σε εξωτερικό χώρο?
Αν έχει πέσει κάτι πολύ μικρό μέσα που δεν είναι ορατό στο μάτι αρκεί για να προκαλέσει ολική μόλυνση?

39
Γενικά θέματα / Απ: Κουβεντούλα.
« στις: 07/04/2018, 17:44:04 »
Καλη Ανασταση και με υγεια στις οικογένειες μας.

40
Νέα μέλη / Απ: Καλησπέρα!
« στις: 14/03/2018, 21:55:15 »
Καλώς ήρθες και καλές βρασιες.

41
Γενικές ερωτήσεις. / Απ: Tripple
« στις: 11/03/2018, 19:05:25 »
Φίλε πάνο σε ρωτήσω και κάτι ακόμα.
Στο μπουκάλι που άνοιξα είχα μια μικρή διαρροή αφρού προφανώς από υπερανθρακωση.υπαρχει τρόπος να κάνω τώρα κάτι για αυτό?Αν την ανοίξω τη μπυρα αφού την έχω σε θερμοκρασία 1-2 βαθμούς θα βοηθήσει να γλητωσουμε τη διαρροή?

42
Γενικές ερωτήσεις. / Απ: Tripple
« στις: 11/03/2018, 15:40:25 »
Το πολυ μεχρι 18 να πεσει.Απ οτι καταλαβα το αλκοολ ηταν γιατη και μετα που εμεινε ανοιχτο το μπουκαλι μυριζε πολυ εντονα.θα περιμενω 2 μηνες και θα επανελθω με εντυπωσεις.

43
Γενικά θέματα / Απ: Lagering
« στις: 11/03/2018, 11:30:09 »
Ευχαριστω φίλε Βασίλη !

44
Γενικές ερωτήσεις. / Tripple
« στις: 11/03/2018, 10:23:38 »
Καλημέρα σε όλους.
Πριν 70 μέρες εμφιάλωσα μια tripple με 9 αλκοόλ και αποθήκευσα στους 18 βαθμούς.πριν δυο μέρες άνοιξα μια για δοκιμή,όπως καταλαβαίνετε δεν άντεχα,και ενώ έχει πολύ ωραίο άρωμα όταν τη δοκίμασα με έπνιξε λίγο το αλκοόλ.Αυτο θα υποχώρησει με το καιρό ?γιατί προφανώς δεν είναι ακόμα έτοιμη!

45
Γενικά θέματα / Απ: Lagering
« στις: 11/03/2018, 08:38:34 »
Μετά το lagering χρειάζεται η μπυρα μας άλλη ωρίμανση?

Σελίδες: 1 2 [3] 4