Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Hulk

Σελίδες: 1 2 [3] 4
31
Γενικά θέματα / Αυλή η κουζίνα?
« στις: 22/04/2018, 09:12:12 »
Καλημέρα σε όλους παιδιά.
Εχθές το πρωί έβρασα μια ωραία κατάξανθη pils στην αυλή του σπιτιού μου.Παρατηρησα και ανησυχισα από την ύπαρξη μικρών ζουζουνιων στον αέρα λόγο άνοιξης.η διαδικασία ολοκληρώθηκε και 28 λίτρα μπήκαν στο κάδο ζύμωσης αλλά έχω μια έννοια μήπως τίποτα μικροσκοπικό έχει πέσει μέσα στο κάδο και πάει χαμένος ο μαγικός πολτός.προτεινετε να σταματήσω την διαδικασία σε εξωτερικό χώρο?
Αν έχει πέσει κάτι πολύ μικρό μέσα που δεν είναι ορατό στο μάτι αρκεί για να προκαλέσει ολική μόλυνση?

32
Γενικά θέματα / Απ: Κουβεντούλα.
« στις: 07/04/2018, 17:44:04 »
Καλη Ανασταση και με υγεια στις οικογένειες μας.

33
Νέα μέλη / Απ: Καλησπέρα!
« στις: 14/03/2018, 21:55:15 »
Καλώς ήρθες και καλές βρασιες.

34
Γενικές ερωτήσεις. / Απ: Tripple
« στις: 11/03/2018, 19:05:25 »
Φίλε πάνο σε ρωτήσω και κάτι ακόμα.
Στο μπουκάλι που άνοιξα είχα μια μικρή διαρροή αφρού προφανώς από υπερανθρακωση.υπαρχει τρόπος να κάνω τώρα κάτι για αυτό?Αν την ανοίξω τη μπυρα αφού την έχω σε θερμοκρασία 1-2 βαθμούς θα βοηθήσει να γλητωσουμε τη διαρροή?

35
Γενικές ερωτήσεις. / Απ: Tripple
« στις: 11/03/2018, 15:40:25 »
Το πολυ μεχρι 18 να πεσει.Απ οτι καταλαβα το αλκοολ ηταν γιατη και μετα που εμεινε ανοιχτο το μπουκαλι μυριζε πολυ εντονα.θα περιμενω 2 μηνες και θα επανελθω με εντυπωσεις.

36
Γενικά θέματα / Απ: Lagering
« στις: 11/03/2018, 11:30:09 »
Ευχαριστω φίλε Βασίλη !

37
Γενικές ερωτήσεις. / Tripple
« στις: 11/03/2018, 10:23:38 »
Καλημέρα σε όλους.
Πριν 70 μέρες εμφιάλωσα μια tripple με 9 αλκοόλ και αποθήκευσα στους 18 βαθμούς.πριν δυο μέρες άνοιξα μια για δοκιμή,όπως καταλαβαίνετε δεν άντεχα,και ενώ έχει πολύ ωραίο άρωμα όταν τη δοκίμασα με έπνιξε λίγο το αλκοόλ.Αυτο θα υποχώρησει με το καιρό ?γιατί προφανώς δεν είναι ακόμα έτοιμη!

38
Γενικά θέματα / Απ: Lagering
« στις: 11/03/2018, 08:38:34 »
Μετά το lagering χρειάζεται η μπυρα μας άλλη ωρίμανση?

39
Γενικά θέματα / Απ: Lagering
« στις: 08/03/2018, 09:33:29 »
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις συμβουλές.
Ξεκινάω μια pils το Σαββατοκύριακο ,θα της κάνω lagering στο μπουκάλι και στο καπάκι που θα έχω διαθέσιμο πάλι κάδο και ψυγείο θα κάνω άλλη μια ίδια παρτίδα με lagering στο κάδο .οποτε θα δω διάφορες μεταξύ τους και θα σας πω.

40
Γενικά θέματα / Απ: Lagering
« στις: 03/03/2018, 14:31:38 »
Όποτε κάνουμε lagering πριν την εμφιάλωση.
Πάντως οι απόψεις στα ξένα φόρουμ  υιοθετούν και τους δυο τρόπους.
Για αυτό το λόγο άνοιξα το θέμα.
Αν έχει και κάποιος άλλος να συμπληρώσει κάτι παρακαλώ να το κάνει.

41
Γενικά θέματα / Απ: Lagering
« στις: 02/03/2018, 14:22:18 »
Ευχαριστώ φίλε Παναγιώτη.
Θα το δοκιμάσω στην επόμενη lager.

42
Γενικά θέματα / Απ: Lagering
« στις: 02/03/2018, 11:32:48 »
Για ποσο χρονο θα κανεις lagering και σε τη θερμοκρασια?

43
Γενικά θέματα / Lagering
« στις: 02/03/2018, 09:03:43 »
Καλημέρα σε όλους.θελω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το lagering.
Μπορεί να γίνει lagering μέσα στα μπουκάλια αφού εμφιαλωθουν?
Διάβασα σε μερικά σάιτ ότι μετά τη ζύμωση εμφιαλωνουν ,ενθρακωνουν και μετά κάνουν lagering.
Και αν συμβαίνει αυτό,αν είναι το ίδιο αποτελεσματικό και χρειάζεται ίδιους χρόνους και θερμοκρασίες?

44
Νέα μέλη / Απ: Καλές βρασιες.
« στις: 14/11/2017, 14:54:09 »
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση .ο χρόνος ωρίμανσης ενός μηλίτη ποσό είναι?θελει κάποια συγκεκριμένη θερμκρασια?Σκεφτομαι να κάνω τη πρώτη μου απόπειρα.

45
Νέα μέλη / Απ: Καλές βρασιες.
« στις: 14/11/2017, 14:50:10 »
Ευχαριστώ πολύ παιδιά !

Σελίδες: 1 2 [3] 4